Координаційна нарада з питання підготовки дитячих закладів освіти Горностаївського району до нового навчального року

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 18 липня у приміщенні Горностаївського районного управління відбулася нарада з питання підготовки освітніх закладів до нового навчального року та опалювального сезону.

У нараді взяли участь заступники Горностаївського селищного голови, фахівці відділу освіти, комунальної установи «Горностаївський селищний центр по обслуговуванню закладів освіти», представники Горностаївської районної ради.

Під час заходу особлива увага приділялася питанню виконання ремонтних робіт, а також оснащенню навчальних кабінетів, харчоблоку, медичного кабінету, спортивної зали; справності туалетів, водопровідної і каналізаційної мереж, систем опалення, технологічного обладнання; належному стану прилеглої території та готовності навчальних закладів до роботи в умовах Нової української школи.

За результатами наради вирішено провести комісійні обстеження дитячих навчальних закладів Горностаївської селищної ради в першій половині серпня поточного року.