Фахівцями Скадовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відповідно до Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про ветеринарну медицину» згідно з річним планом державного контролю Держпродспоживслужби проводяться планові інспектування молокоприймальних пунктів Скадовського району.
Під час заходів контролю перевіряються ветеринарно-санітарні вимоги до пунктів закупівлі молока від тварин, які утримуються в особистих селянських господарствах, лабораторне обладнання, наявність реактивів для дослідження молока, ведення документації, особисті медичні книжки працівників, наявність мийних та дезінфекційних засобів, прибирального інвентарю. Також особлива увага приділяється процесам охолодження, фільтрації, зберігання та процесу здавання молока молокопереробному підприємству.
Інспектування молокоприймальних пунктів Скадовського району
Фахівцями Скадовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відповідно до Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про ветеринарну медицину» згідно з річним планом державного контролю Держпродспоживслужби проводяться планові інспектування молокоприймальних пунктів Скадовського району.
Під час заходів контролю перевіряються ветеринарно-санітарні вимоги до пунктів закупівлі молока від тварин, які утримуються в особистих селянських господарствах, лабораторне обладнання, наявність реактивів для дослідження молока, ведення документації, особисті медичні книжки працівників, наявність мийних та дезінфекційних засобів, прибирального інвентарю. Також особлива увага приділяється процесам охолодження, фільтрації, зберігання та процесу здавання молока молокопереробному підприємству.