Головне управління ДПСС в Херсонській області та Головне управління Держпраці області продовжують виконувати Меморандум про співпрацю

У рамках укладеного Меморандуму про співпрацю між Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області та Головним управлінням Держпраці в Херсонській області 23.01.2020 року відбулась робоча нарада з підведення підсумків та розробки планів подальших спільних заходів на поточний рік.

В проведенні наради прийняли участь представники Головного управління: завідувач сектору внутрішнього аудиту Гончарова І.А., начальник Управління фітосанітарної безпеки Коломієць Л.С., заступник начальника Управління захисту споживачів Мандра О.М., головний спеціаліст сектору з питань запобігання корупції Грищенко І.В.

З боку Головного управління Держпраці в Херсонській області були присутні Перший заступник начальника Головного управління Держпраці в Херсонській області Франкевич Т.І., начальник управління з питань раці Головного управління Держпраці в Херсонській області Маренчук С.П.

Присутні на нараді розповіли про проблемні питання та шляхи поліпшення якості проведення заходів державного нагляду (контролю).
В результаті зустрічі розроблено низку заходів, щодо впровадження більш тісної співпраці двох контролюючих органів з поліпшення проведення заходів державного нагляду (контролю).

Визначено конкретні напрями виконання Меморандуму, а саме: обмін досвідом, проведення спільних заходів за напрямками роботи двох контролюючих структур.