23 листопада 2017 року фахівцями Каховського районного управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на виконання доручення Віце-прем′єрміністра України Розенка П. та листа Голови Держпродспоживслужби України від 29 вересня 2017 року № 602-121-4/13092 щодо забезпечення міжвідомчої координації органів виконавчої влади з питань здійснення державного нагляду (контролю) за діяльністю дитячих закладів (незалежновід форм власності) було проведено рейдову перевірку дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладів Тавричанської об′єднаної громади.
Матеріальна база навчальних закладів має стійку тенденцію до покращення. Хотілось би відмітити роботу Мар′янівських дитячого дошкільного закладу та загальноосвітньої школи. Всі вимоги державного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та сванітарно-гігієнічних вимог дотримуюються.
Проте були виявлені недоліки в заозернянській загально-освітній школі І-ІІ ступенів. Заклад не забезпечений медичним працівником, недостатній температурний режим в спортивному залі та рекреаціях (12 С); недостатнє штучне освітлення, відсутня гаряча проточна вода на харчоблоці.
Всього було перевірено 7 дитячих закладів – 4 школи та 3 дитячі садочки. Усі заклади постачаються харчові продукти централізовано, постачальники погоджені з територіальним управлінням.
24.11.2017
Фахівці Каховського районного управління проводять перевфірки у складі комісій щодо безпечного перебування дітей в дитячих начальних закладах
23 листопада 2017 року фахівцями Каховського районного управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на виконання доручення Віце-прем′єрміністра України Розенка П. та листа Голови Держпродспоживслужби України від 29 вересня 2017 року № 602-121-4/13092 щодо забезпечення міжвідомчої координації органів виконавчої влади з питань здійснення державного нагляду (контролю) за діяльністю дитячих закладів (незалежновід форм власності) було проведено рейдову перевірку дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладів Тавричанської об′єднаної громади.
Матеріальна база навчальних закладів має стійку тенденцію до покращення. Хотілось би відмітити роботу Мар′янівських дитячого дошкільного закладу та загальноосвітньої школи. Всі вимоги державного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та сванітарно-гігієнічних вимог дотримуюються.
Проте були виявлені недоліки в заозернянській загально-освітній школі І-ІІ ступенів. Заклад не забезпечений медичним працівником, недостатній температурний режим в спортивному залі та рекреаціях (12 С); недостатнє штучне освітлення, відсутня гаряча проточна вода на харчоблоці.
Всього було перевірено 7 дитячих закладів – 4 школи та 3 дитячі садочки. Усі заклади постачаються харчові продукти централізовано, постачальники погоджені з територіальним управлінням.