Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області взяли участь в засіданні “Асоціації фермерів та приватних землевласників Херсонської області”

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області доєдналися до засідання ради громадської організації “Асоціація фермерів та приватних землевласників Херсонської області”, яке відбулось на базі Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення Херсонської обласної державної адміністрації.

Зокрема, Павло Левченко, начальник відділу реєстрації сільськогосподарської техніки проінформував присутніх про порядок відомчої реєстрації сільськогосподарської техніки та особливості реєстрації машин, які реєструються вперше.

Лариса Коломієць, начальник Управління фітосанітарної безпеки нагадала про основні вимоги законодавства при  транспортуванні, зберіганні, застосуванні пестицидів та агрохімікатів.

На засіданні були присутні представники Херсонського відділення Укрдержфонду, Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення Херсонської ОДА, Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відкрите для діалогу з органами місцевого самоврядування, бізнесом та аграріями, які реалізовують свою діяльність на території області.  Задля сприяння в межах наданих повноважень продуктивному та якісному розвитку агропромислового комплексу Херсонщини та контролю за дотриманням норм чинного законодавства під час здійснення господарської діяльності.