Згідно наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 17.01.2020 № 258-20 року, фахівцями Горностаївського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області здійснено збір інформації у п’яти суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво харчових продуктів, щодо діяльності операторів ринку харчових продуктів, які здійснюють виробництво харчових продуктів в частині дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» по застосуванню постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках під час виробництва харчових продуктів, в тому числі по лабораторному контролю небезпечних факторів враховуючи асортиментний перелік харчових продуктів, які виробляються оператором ринку.

В ході проведеної роботи із суб’єктами господарювання проведена відповідна роз’яснювальна робота щодо вимога чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.
Заходи щодо збору інформації тривають.
28.01.2020
До уваги суб’єктів господарювання у сфері громадського харчування!
Згідно наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 17.01.2020 № 258-20 року, фахівцями Горностаївського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області здійснено збір інформації у п’яти суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво харчових продуктів, щодо діяльності операторів ринку харчових продуктів, які здійснюють виробництво харчових продуктів в частині дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» по застосуванню постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках під час виробництва харчових продуктів, в тому числі по лабораторному контролю небезпечних факторів враховуючи асортиментний перелік харчових продуктів, які виробляються оператором ринку.
В ході проведеної роботи із суб’єктами господарювання проведена відповідна роз’яснювальна робота щодо вимога чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.
Заходи щодо збору інформації тривають.