День захисника України

День захисника України — одне із знакових свят нашої країни, яке відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пречистої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Це свято увібрало в себе багаті і славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків.

14 жовтня ми вшановуємо тих, хто захищав рідну землю. Це – ветерани, котрі воювали на фронтах війни, чий ратний подвиг і самопожертва стала символом людського духу і відваги.

Нинішні військовослужбовці є гідними наступниками попередніх поколінь захисників Вітчизни. Вони надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу.

Ми вітаємо також молодих, які одягли військову форму, перейнявши естафету та найкращі традиції від попереднього покоління. Це свято також і наших берегинь, які у важкі часи завжди були опорою своїх коханих, синів, братів.

Зі святом вас, шановні захисники Вітчизни. Нехай патріотизм, сила духу та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі додадуть усім нам нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань і трудових звершень. Миру, добра і процвітання нашій країні!

Щиро бажаємо всім мирного неба, міцного здоров’я, щастя, добра і процвітання нашій країні!