Боротьба з карантинними бур’янами триває

29 серпня 2018 року в приміщенні Суворовської міської ради в м. Херсоні відбулася нарада з головами ОСББ, ЖБК відомчого житла Суворовського району. Одне з ключових питань обговорення – виявлення регульованих шкідливих організмів амброзії полинолистої, гірчаку рожевого, ценхрусу довгоголкового, повитиць та виконання фітосанітарних заходів щодо знищення карантинних рослин.

На нараді від головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області були присутні заступник начальника відділу фітосанітарних заходів на кордоні управління фітосанітарної безпеки Оксана Рудь, головний спеціаліст відділу карантину рослин Євген Ломакін, головний спеціаліст відділу фітосанітарних заходів на кордоні Григорій Кавуненко.

Оксана Рудь доповіла присутнім про виконання фітосанітарних заходів на території району та міста і закликала до співпраці в знищенні карантинних бур’янів. Про морфологічні і біологічні особливості амброзії полинолистої учасників наради поінформував головний спеціаліст відділу фітосанітарних заходів на кордоні. Усім присутнім були роздані агітаційні листівки.