Безпечне громадське харчування на контролі Держпродспоживслужби

4.10.2018 року в приміщенні Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області під головуванням в.о. начальника Херсонського міського управління Марини Малахової відбулася робоча зустріч з представниками суб’єктів господарювання пунктів швидкого приготування харчових продуктів (шаурми, хот-догів тощо). Мета зібрання – обговорити стан стосовно усунення порушень законодавства про харчові продукти, які були встановлені під час перевірок посадовими особами Держпродспоживслужби у вересні 2018 року.

Наразі власниками пунктів швидкого приготування харчових продуктів у місті Херсоні подані заяви до Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області для здійснення реєстрації потужностей операторів ринку.

Приписи про усунення порушень виконуються:

– санітарний та спецодяг для персоналу придбано;

– навчання персоналу з питань особистої гігієни проведене;

– контроль за дотриманням температурних режимів приготування та зберігання харчових продуктів, сировини тваринного походження здійснюється;

– місця для миття рук, посуду, інвентарю та обладнання належним чином облаштовані.

Робота в даному напрямку триває та перебуває на контролі фахівців Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.