7 червня відбудеться вебінар до Всесвітнього дня з безпечності харчових продуктів

ВООЗ в Україні запрошує приєднатися до вебінару до Всесвітнього дня з безпечності харчових продуктів.

Коли: 7 червня (п’ятниця) о 14:00.

Для участі у вебінарі потрібна попередня реєстрація за посиланням.

Під час вебінару розглядатимуться такі питання:

  • сезонні харчові хвороби та правила профілактики;
  • дії споживачів у разі харчового отруєння;
  • якість та безпека води як джерела життя;
  • трансжирні кислоти в харчових продуктах: ризик та регулювання;
  • презентація проєкту ВООЗ FEEDcities.

Серед спікерів – спеціалісти Європейського регіонального бюро ВООЗ та офісу ВООЗ в Україні, офісу Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) в Україні, Міністерства охорони здоров’я України, Центру громадського здоров’я України, Держпродспоживслужби.

Вебінар буде корисним для студентів і викладачів українських факультетів, пов’язаних із громадським здоров’ям, харчовими технологіями, ветеринарною медициною, а також усім зацікавленим.

Під час вебінару буде забезпечено синхронний переклад з англійської на українську мову.

Після реєстрації ви отримаєте повідомлення на вказану електронну пошту з підтвердженням, що містить інформацію про участь у вебінарі.