Впродовж цього тижня фахівці Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, керуючись Законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказом Міністерства економіки та з питань Європейської інтеграції України від 11.07.2003 № 185 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі продовольчими товарами», здійснили збір інформації по дотриманню вимог діючого законодавства операторами ринку харчових продуктів при реалізації харчових продуктів, алкогольних, тютюнових виробів тощо.
Під час збору інформації операторам ринку, діяльність яких пов’язана з обігом харчових продуктів, наголошено про необхідність дотримання вимог діючого законодавства.
Також проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог температурних режимів зберігання харчових продуктів, термінів реалізації продуктів.
Окрім того, надано рекомендації щодо наповнення куточка споживача.

03.05.2024
Фахівці Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області здійснюють збір інформації по дотриманню вимог діючого законодавства операторами ринку харчових продуктів
Впродовж цього тижня фахівці Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, керуючись Законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказом Міністерства економіки та з питань Європейської інтеграції України від 11.07.2003 № 185 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі продовольчими товарами», здійснили збір інформації по дотриманню вимог діючого законодавства операторами ринку харчових продуктів при реалізації харчових продуктів, алкогольних, тютюнових виробів тощо.
Під час збору інформації операторам ринку, діяльність яких пов’язана з обігом харчових продуктів, наголошено про необхідність дотримання вимог діючого законодавства.
Також проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог температурних режимів зберігання харчових продуктів, термінів реалізації продуктів.
Окрім того, надано рекомендації щодо наповнення куточка споживача.