Співпраця з Херсонським національним технічним університетом

В рамках Угоди про партнерство та співпрацю між Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонський області та Херсонським національним технічним університетом (далі – ХНТУ) 09 лютого 2024 року відбулась щорічна профорієнтаційна інфоакція «PROFIBOOM» у режимі відеоконференцзв’язку за участю фахівців управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Головною метою даного заходу є створення платформи для спілкування та обміну досвідом між поточними студентами та колишніми випускниками ХНТУ, які вже працюють у відповідній сфері.

Мотиваційна інфоакція «PROFIBOOM» спрямована на підвищення обізнаності студентів щодо можливостей кар’єрного розвитку, а також сприяння успішному вступу на ринок праці після завершення навчання.

Під час зустрічі колишні випускники, які вже працюють у відповідній сфері, поділилися своїм досвідом, порадами та історіями успіху з молодими студентами, що надихне їх на подальші досягнення.

Проведення даного заходу передбачає покращити підготовку студентів до вступу на ринок праці, підвищити їхню конкурентоспроможність та забезпечити успішний початок кар’єри. Ця подія буде сприяти підняттю морального духу та мотивації студентів до досягнення успіху у своїй професійній діяльності.