Незважаючи на непростий час та складну безпекову ситуацію в регіоні, Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області продовжує виконувати свої функціональні обов’язки.
Так, 12 червня, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області розпочали перевірку роботи державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках області. Участь у даному заході взяв особисто керівник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Михайло Волченко, під час якого перевірив поточний стан приміщень та матеріально-технічну базу державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках м. Херсона.
Одним із пріоритетних напрямів роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області є державний нагляд і контроль у сфері безпечності харчових продуктів. А отже важливим аспектом є здійснення належного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на агропродовольчих ринках області заради забезпечення харчової безпеки регіону та здоров’я споживачів.

13.06.2024
Перевірка роботи державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках області
Незважаючи на непростий час та складну безпекову ситуацію в регіоні, Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області продовжує виконувати свої функціональні обов’язки.
Так, 12 червня, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області розпочали перевірку роботи державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках області. Участь у даному заході взяв особисто керівник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Михайло Волченко, під час якого перевірив поточний стан приміщень та матеріально-технічну базу державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках м. Херсона.
Одним із пріоритетних напрямів роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області є державний нагляд і контроль у сфері безпечності харчових продуктів. А отже важливим аспектом є здійснення належного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на агропродовольчих ринках області заради забезпечення харчової безпеки регіону та здоров’я споживачів.