Новотроїцьким районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено планову перевірку Сиваської спеціальної ЗОШ – інтернату на підставі річного плану заходів державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби на 2018 рік, затвердженого 28.11.2017 року №1131, плану заходів державного нагляду (контролю) Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на 2018 рік, затвердженого 23.11.2017 року 1110 з метою встановлення відповідності об’єкта вимогам у сфері санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.
Під час перевірки була приділена увага створенню належних санітарно-гігієнічних умов для виховання, перебування, навчання та організації якісного харчування дітей з дотриманням натуральних норм харчування та забезпечення медичного обслуговування.
З директором Сиваської спеціальної ЗОШ – інтернату та працівниками, відповідальними за організацію харчування, була проведена роз’яснювальна робота щодо санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання, дотримання особистої гігієни персоналом, вимоги до постачання безпеки, якості умов зберігання продуктів харчування, продовольчої сировини та технології приготування страв.
Після проведеної перевірки було підготовлено відповідний акт та довідку з пропозиціями.
02.05.2018
Планова перевірка Сиваської спеціальної ЗОШ – інтернату в Новотроїцькому районі
Новотроїцьким районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено планову перевірку Сиваської спеціальної ЗОШ – інтернату на підставі річного плану заходів державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби на 2018 рік, затвердженого 28.11.2017 року №1131, плану заходів державного нагляду (контролю) Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на 2018 рік, затвердженого 23.11.2017 року 1110 з метою встановлення відповідності об’єкта вимогам у сфері санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.
Під час перевірки була приділена увага створенню належних санітарно-гігієнічних умов для виховання, перебування, навчання та організації якісного харчування дітей з дотриманням натуральних норм харчування та забезпечення медичного обслуговування.
З директором Сиваської спеціальної ЗОШ – інтернату та працівниками, відповідальними за організацію харчування, була проведена роз’яснювальна робота щодо санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання, дотримання особистої гігієни персоналом, вимоги до постачання безпеки, якості умов зберігання продуктів харчування, продовольчої сировини та технології приготування страв.
Після проведеної перевірки було підготовлено відповідний акт та довідку з пропозиціями.