3 квітня представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та відокремлених структурних підрозділів разом з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області взяли участь у семінарі на тему: «Застосування законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини», який відбувся на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (м. Миколаїв).
На семінарі заступник директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – начальник управління державного контролю Держпродспоживслужби України Білоус Микола Васильович доповів про ключові аспекти імплементації Закону України “Про державний контроль та дотримання законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин”, який набирає чинності від 04.04.2018 року. Також, у ході семінару була приділена увага застосуванню норм Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних актів у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. Учасники заходу взяли активну участь в обговоренні проблемних питань, що виникають у процесі здійснення повноважень по контролю та нагляду за виробниками харчових продуктів та операторами ринку , які беруть участь в їх обігу.
03.04.2018
Семінар «Застосування законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини»
3 квітня представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та відокремлених структурних підрозділів разом з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області взяли участь у семінарі на тему: «Застосування законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини», який відбувся на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (м. Миколаїв).
На семінарі заступник директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – начальник управління державного контролю Держпродспоживслужби України Білоус Микола Васильович доповів про ключові аспекти імплементації Закону України “Про державний контроль та дотримання законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин”, який набирає чинності від 04.04.2018 року. Також, у ході семінару була приділена увага застосуванню норм Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних актів у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. Учасники заходу взяли активну участь в обговоренні проблемних питань, що виникають у процесі здійснення повноважень по контролю та нагляду за виробниками харчових продуктів та операторами ринку , які беруть участь в їх обігу.