Нарада з питань покращення матеріально-технічного стану харчоблоків у загальноосвітніх навчальних закладах м. Херсона

13.06.2019 року Херсонське міське управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провело нараду з питань матеріально-технічного стану харчоблоків, приміщень їдалень в загальноосвітніх навчальних закладах м. Херсона.

Участь в обговоренні актуальної теми взяли представники управління освіти Херсонської міської ради, а також оператори ринку, що забезпечують харчування в навчальних закладах.

У ході наради обговорені питання наявного матеріально-технічного стану харчоблоків, приміщень їдалень, технологічного, холодильного обладнання; визначено потреби у проведенні ремонтів в загальноосвітніх навчальних закладах м. Херсона під час канікул.

За результатами зустрічі окреслені необхідні кроки щодо покращення матеріально-технічної бази шкільних харчоблоків, їдалень з розробкою Плану заходів та відповідальними особами (директор школи / керівник суб’єкта господарювання, який надає послуги з організації харчування учнів) за їх виконання до початку занять у новому 2019-2020 навчальному році.

Контроль за виконанням заходів здійснюватиметься фахівцями Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області під час обстежень стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів м. Херсона до нового 2019-2020 навчального року.