Через декілька днів школи всієї України відкриють свої двері для школярів. Для того, щоб діти відмінно вчилися і мали гарне самопочуття, вкрай важливо повноцінне харчування. Одним з продуктів, який швидко відновлює сили та енергію є мед.
Діти, що вживають мед, краще розвиваються та рідше хворіють на простудні захворювання. Завдяки меду в організмі дитини швидше засвоюються магній і кальцій, необхідні для правильного формування і розвитку кісток та зубів. Мед підвищує рівень гемоглобіну в крові, допомагає їжі краще засвоюватися та стимулює переварювання жирів і білків. Тіамін, каротин і аскорбінова кислота позитивно впливають на гостроту зіра, допомагають організму легко боротися з різного роду інфекціями.
З давніх часів мед є цінним продуктом з високими смаковими та харчовими якостями, він складається з води, корисних вуглеводів, вітамінів, мінералів, фітонцидів і флавоноїдів. Мед входить в п’ятірку найбільш корисних і одночасно смачних продуктів, володіє багатьма лікувальними і профілактичними властивостями.
В Україні День пасічника – професійне свято бджолярів – святкується щорічно 19 серпня. Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво, секрети якого відкриваються лише дбайливим і працьовитим.
Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу українців неповторний дар землі та сонця. Велика подяка вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов та відданість обраній справі.
23.08.2018
Неповторний дар землі та сонця
Через декілька днів школи всієї України відкриють свої двері для школярів. Для того, щоб діти відмінно вчилися і мали гарне самопочуття, вкрай важливо повноцінне харчування. Одним з продуктів, який швидко відновлює сили та енергію є мед.
Діти, що вживають мед, краще розвиваються та рідше хворіють на простудні захворювання. Завдяки меду в організмі дитини швидше засвоюються магній і кальцій, необхідні для правильного формування і розвитку кісток та зубів. Мед підвищує рівень гемоглобіну в крові, допомагає їжі краще засвоюватися та стимулює переварювання жирів і білків. Тіамін, каротин і аскорбінова кислота позитивно впливають на гостроту зіра, допомагають організму легко боротися з різного роду інфекціями.
З давніх часів мед є цінним продуктом з високими смаковими та харчовими якостями, він складається з води, корисних вуглеводів, вітамінів, мінералів, фітонцидів і флавоноїдів. Мед входить в п’ятірку найбільш корисних і одночасно смачних продуктів, володіє багатьма лікувальними і профілактичними властивостями.
В Україні День пасічника – професійне свято бджолярів – святкується щорічно 19 серпня. Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво, секрети якого відкриваються лише дбайливим і працьовитим.
Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу українців неповторний дар землі та сонця. Велика подяка вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов та відданість обраній справі.