15 листопада 2017 року в м. Херсон відбудеться тренінг на тему «Міжнародні стандарти харчової безпеки в закладах громадського харчування», організованого PROFI CLUB, в ході якого будуть розглянуті питання впровадження та використання системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР.
Програма тренінгу розроблена для:
- власників, директорів і керуючих закладами громадського харчування;
- шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні закладів громадського харчування;
- технологів і завідувачів складом в закладах громадського харчування;
ONLINE-РЕЄСТРАЦІЯ учасників тренінгу: http://su0.ru/Fy3n.
Більш детальна інформація розміщена за посиланням https://www.facebook.com/events/1758162654200225/?acontext=%7B”ref”%3A”108″%2C”action_history”%3A”null”%7D.
Також про умови прийняття участі та програму тренінгу можна дізнатися за телефонами:
(044) 232-36-28
(063) 701-34-16
(067) 960-58-18
(050) 530-74-79
До Уваги операторів ринку, діяльність яких пов’язана з громадським харчуванням!
15 листопада 2017 року в м. Херсон відбудеться тренінг на тему «Міжнародні стандарти харчової безпеки в закладах громадського харчування», організованого PROFI CLUB, в ході якого будуть розглянуті питання впровадження та використання системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР.
Програма тренінгу розроблена для:
ONLINE-РЕЄСТРАЦІЯ учасників тренінгу: http://su0.ru/Fy3n.
Більш детальна інформація розміщена за посиланням https://www.facebook.com/events/1758162654200225/?acontext=%7B”ref”%3A”108″%2C”action_history”%3A”null”%7D.
Також про умови прийняття участі та програму тренінгу можна дізнатися за телефонами:
(044) 232-36-28
(063) 701-34-16
(067) 960-58-18
(050) 530-74-79