До Уваги операторів ринку, діяльність яких пов’язана з громадським харчуванням!

15 листопада 2017 року в м. Херсон відбудеться тренінг на тему «Міжнародні стандарти харчової безпеки в закладах громадського харчування», організованого PROFI CLUB, в ході якого будуть розглянуті питання впровадження та використання системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР.

Програма тренінгу розроблена для:

  • власників, директорів і керуючих закладами громадського харчування;
  • шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні закладів громадського харчування;
  • технологів і завідувачів складом в закладах громадського харчування;

ONLINE-РЕЄСТРАЦІЯ учасників тренінгу: http://su0.ru/Fy3n.

Більш детальна інформація розміщена за посиланням https://www.facebook.com/events/1758162654200225/?acontext=%7B”ref”%3A”108″%2C”action_history”%3A”null”%7D.

Також про умови прийняття участі та програму тренінгу можна дізнатися за телефонами:

(044) 232-36-28

(063) 701-34-16

(067) 960-58-18

(050) 530-74-79