В приміщенні Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, за адресою вул.Гагаріна,84, відбулась семінар-нарада за участю представників підприємств, що займаються виробництвом харчової продукції тваринного походження в м. Херсоні, офіційних лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють контроль за діяльністю даних підприємств щодо впровадження системи контролю за безпечністю харчових продуктів заснованих на принципах HACCP при їх виробництві. Зазначені зміни вступають в силу у відповідності до ЗУ « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20.09.2017 року.
На нагальні питання операторів ринку надані вичерпні відповіді фахівцями Херсонського міського управління, також роз’яснено про можливості, механізми впровадження даної системи та контроль за вже існуючим виробництвом. Нарада відбулась в доброзичливій та конструктивній атмосфері.
Херсонське міське управління вживає превентивні заходи
В приміщенні Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, за адресою вул.Гагаріна,84, відбулась семінар-нарада за участю представників підприємств, що займаються виробництвом харчової продукції тваринного походження в м. Херсоні, офіційних лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють контроль за діяльністю даних підприємств щодо впровадження системи контролю за безпечністю харчових продуктів заснованих на принципах HACCP при їх виробництві. Зазначені зміни вступають в силу у відповідності до ЗУ « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20.09.2017 року.
На нагальні питання операторів ринку надані вичерпні відповіді фахівцями Херсонського міського управління, також роз’яснено про можливості, механізми впровадження даної системи та контроль за вже існуючим виробництвом. Нарада відбулась в доброзичливій та конструктивній атмосфері.