26-27 вересня 2017 року начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області прийняла участь у другій річній міжнародній конференції Проекту з безпечності молока «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні». Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращих практик для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас створюється платформа для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектору.
Участь у другій річній міжнародній конференції Проекту з безпечності молока
26-27 вересня 2017 року начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області прийняла участь у другій річній міжнародній конференції Проекту з безпечності молока «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні». Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращих практик для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас створюється платформа для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектору.