В. о. начальника управління Держпродспоживслужби в Чаплинському районі, Андрєєвою Л. В., на виконання доручення начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, 12 червня 2017 року було прийнято участь у складі робочої групи з метою перевірки лікувально – оздоровчого комплексу «Чорноморець» в с. Хорли, Каланчацького району для видачі паспорту оздоровчого закладу.

Робоча група була створена відповідно до розпорядження голови Каланчацькой районної державної адміністрації від 15.03.2017 року № 93.
Особлива увага приділялась питанню щодо дотримання адміністрацією та працівниками закладу санітарного законодавства під час проведення оздоровчої компанії 2017 року, постачанню харчових продуктів та супровідної документації, що підтверджує якість та безпечність.
В закладі організовано 3-х разове харчування, харчоблок забезпечений технологічним та холодильним обладнанням, гарячою та проточною холодною водою, миючими та дезінфікуючими засобами. З персоналом харчоблоку проведено роз’яснювальну бесіду щодо профілактики гострих кищкових інфекцій, харчових отруєнь та токсикоінфекцій.
На даний час функціонує п’ять корпусів, які розраховані на 93 відпочиваючих.
Щодо перевірки лікувально – оздоровчого комплексу «Чорноморець» в с. Хорли.
В. о. начальника управління Держпродспоживслужби в Чаплинському районі, Андрєєвою Л. В., на виконання доручення начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, 12 червня 2017 року було прийнято участь у складі робочої групи з метою перевірки лікувально – оздоровчого комплексу «Чорноморець» в с. Хорли, Каланчацького району для видачі паспорту оздоровчого закладу.
Робоча група була створена відповідно до розпорядження голови Каланчацькой районної державної адміністрації від 15.03.2017 року № 93.
Особлива увага приділялась питанню щодо дотримання адміністрацією та працівниками закладу санітарного законодавства під час проведення оздоровчої компанії 2017 року, постачанню харчових продуктів та супровідної документації, що підтверджує якість та безпечність.
В закладі організовано 3-х разове харчування, харчоблок забезпечений технологічним та холодильним обладнанням, гарячою та проточною холодною водою, миючими та дезінфікуючими засобами. З персоналом харчоблоку проведено роз’яснювальну бесіду щодо профілактики гострих кищкових інфекцій, харчових отруєнь та токсикоінфекцій.
На даний час функціонує п’ять корпусів, які розраховані на 93 відпочиваючих.