Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області закликає довіряти тільки перевіреним офіційним  джерелам інформації

Наразі тема організації харчування в освітніх закладах Херсону актуальна для громадськості та засобів масової інформації..

Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області закликає довіряти тільки перевіреним офіційним  джерелам інформації та не поширювати інформацію з неофіційних, сумнівних ресурсів.

Повідомляємо, що інформація про отруєння дітей у закладах освіти міста Херсона до Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області НЕ надходила.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області завжди готові до конструктивного діалогу та надання інформації споживачам, жителям міста з питань організації харчування в освітніх закладах, відповідність закладів та їх харчоблоків вимогам чинного законодавства.

Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області тримає організацію якісного та безпечного харчування дітей в закладах освіти Херсонської області на особливому контролі та готове до всебічної консолідації зусиль з органами місцевого самоврядування, батьками, громадянами задля досягнення цієї мети.