В умовах воєнного часу та економічної нестабільності український бізнес потребує не тиску, а партнерства та підтримки з боку держави. Саме цим питанням була присвячена робоча зустріч заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Марини Малахової з керівником одного з підприємств Херсона, що спеціалізується на виробництві харчових продуктів, зокрема майонезів та кетчупів.
До обговорення також були залучені керівники самостійних структурних підрозділів Головного управління.
Наше завдання – допомагати бізнесу у дотриманні вимог законодавства та впровадженні європейських стандартів якості, щоб споживач отримував якісний і безпечний продукт. На цьому неодноразово наголошував начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Сергій Шевченко.
Під час зустрічі обговорили питання подальшого функціонування підприємства в умовах воєнного стану, а також шляхи забезпечення чіткого дотримання вимог чинного законодавства у сферах, що належать до компетенції Держпродспоживслужби.
Окрему увагу приділили обов’язковому лабораторному контролю безпечності та якості виробленої продукції. Представники Головного управління підкреслили важливість системного моніторингу та своєчасного проведення лабораторних досліджень, що є ключовою умовою гарантування безпечності продукції для споживачів.
Держпродспоживслужба Херсонщини й надалі продовжуватиме взаємодію з операторами ринку харчових продуктів для забезпечення належного рівня якості й безпечності харчової продукції в регіоні.

20.11.2025
Підтримка бізнесу в умовах війни: Держпродспоживслужба та виробники Херсонщини об’єднують зусилля
В умовах воєнного часу та економічної нестабільності український бізнес потребує не тиску, а партнерства та підтримки з боку держави. Саме цим питанням була присвячена робоча зустріч заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Марини Малахової з керівником одного з підприємств Херсона, що спеціалізується на виробництві харчових продуктів, зокрема майонезів та кетчупів.
До обговорення також були залучені керівники самостійних структурних підрозділів Головного управління.
Наше завдання – допомагати бізнесу у дотриманні вимог законодавства та впровадженні європейських стандартів якості, щоб споживач отримував якісний і безпечний продукт. На цьому неодноразово наголошував начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Сергій Шевченко.
Під час зустрічі обговорили питання подальшого функціонування підприємства в умовах воєнного стану, а також шляхи забезпечення чіткого дотримання вимог чинного законодавства у сферах, що належать до компетенції Держпродспоживслужби.
Окрему увагу приділили обов’язковому лабораторному контролю безпечності та якості виробленої продукції. Представники Головного управління підкреслили важливість системного моніторингу та своєчасного проведення лабораторних досліджень, що є ключовою умовою гарантування безпечності продукції для споживачів.
Держпродспоживслужба Херсонщини й надалі продовжуватиме взаємодію з операторами ринку харчових продуктів для забезпечення належного рівня якості й безпечності харчової продукції в регіоні.