З 29.05 по 08.06.2018 року в ННІ післядипломної освіти НКБіП України, м. Київ, проведено курси підвищення кваліфікації для керівників та спеціалістів Держпродспоживслужби. Участь у навчаннях взяли начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області В.Боярський і головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області М.Терещенко.
За час навчання опрацьовано наступні теми курсу:
- організаційне, законодавче та інформаційне забезпечення діяльності ветеринарної медицини;
- державний ветеринарно-санітарний нагляд і контроль, організація держуправління ветмедицини;
- законодавство Украхни та ЄС у сфері безпечності харчових продуктів;
- завдання держслужби ветмедицини України по забезпеченню епізоотичного благополуччя;
- планування ветзаходів та особливостітреагування за надзвичайного стану.
Також, в рамках курсу післядипломної освіти, слухачі мали можливість ознайомитися з доповіддю професора Еберхарда Хаункорста, президента земельного відомства Нижньої Саксонії з питань захисту споживачів та безпеки продуктів харчування Німеччини на тему: «Вимоги до забійних тварин та мяса свиней в ЄС на прикладі Німеччини».
11.06.2018
Фахівці Головного управління пройшли курси підвищення кваліфікації за напрямом «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби»
З 29.05 по 08.06.2018 року в ННІ післядипломної освіти НКБіП України, м. Київ, проведено курси підвищення кваліфікації для керівників та спеціалістів Держпродспоживслужби. Участь у навчаннях взяли начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області В.Боярський і головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області М.Терещенко.
За час навчання опрацьовано наступні теми курсу:
Також, в рамках курсу післядипломної освіти, слухачі мали можливість ознайомитися з доповіддю професора Еберхарда Хаункорста, президента земельного відомства Нижньої Саксонії з питань захисту споживачів та безпеки продуктів харчування Німеччини на тему: «Вимоги до забійних тварин та мяса свиней в ЄС на прикладі Німеччини».