21 березня 2018 року відділом освіти Бериславської райдержадміністрації спільно з Бериславським районним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області за участю представників Бериславської районної державної адміністрації відбулася нарада. Основним питанням наради була організація харчування у ЗОШ. В.о. начальника Бериславського районного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Розломій О.М. зосередив увагу керівників шкіл на першочерговості збереження здоров’я і життя дітей, необхідності посилення заходів із запобігання спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед учнів шляхом організації якісного гарячого харчування у закладах. Наголосив на необхідності особистого контролю з боку керівників ЗОШ за дотриманням санітарно-гігієнічних норм на харчоблоках. Відмітив важливість громадського контролю з боку батьків за дотриманням норм закладки продуктів. Зауважив, що у зв’язку зі зміною постачальників продуктів, відповідальним особам необхідно ретельно перевіряти якість продукції та у наявних документах – термін її придатності. Акцентував увагу керівників шкіл на необхідності вчасного ведення документації з харчування, ретельного вивчення думки учнів щодо якості гарячих обідів, проведення роз’яснювальної роботи з учнями та їх батьками щодо важливості гарячого харчування для їх здоров’я. У ході наради шляхом діалогу з керівниками і комірниками ЗОШ були відпрацьовані нагальні проблеми та особливості організації гарячого харчування у ЗОШ у поточному році.
22.03.2018
Новини з Бериславського району
21 березня 2018 року відділом освіти Бериславської райдержадміністрації спільно з Бериславським районним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області за участю представників Бериславської районної державної адміністрації відбулася нарада. Основним питанням наради була організація харчування у ЗОШ. В.о. начальника Бериславського районного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Розломій О.М. зосередив увагу керівників шкіл на першочерговості збереження здоров’я і життя дітей, необхідності посилення заходів із запобігання спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед учнів шляхом організації якісного гарячого харчування у закладах. Наголосив на необхідності особистого контролю з боку керівників ЗОШ за дотриманням санітарно-гігієнічних норм на харчоблоках. Відмітив важливість громадського контролю з боку батьків за дотриманням норм закладки продуктів. Зауважив, що у зв’язку зі зміною постачальників продуктів, відповідальним особам необхідно ретельно перевіряти якість продукції та у наявних документах – термін її придатності. Акцентував увагу керівників шкіл на необхідності вчасного ведення документації з харчування, ретельного вивчення думки учнів щодо якості гарячих обідів, проведення роз’яснювальної роботи з учнями та їх батьками щодо важливості гарячого харчування для їх здоров’я. У ході наради шляхом діалогу з керівниками і комірниками ЗОШ були відпрацьовані нагальні проблеми та особливості організації гарячого харчування у ЗОШ у поточному році.