22 лютого в м. Києві відбулося вручення сертифікатів провідних аудиторів НАССР представникам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, які успішно завершили трирічне навчання з проведення аудиту харчових підприємств.
Участь у заході взяли заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, керівник проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» Тоні Віл та керівник сектору «Сільське господарство» Представництва ЄС в Україні Крістіан Бен Хелл, Голова Держпродспоживслужби України Володимир Лапа, експерти, які брали участь у навчанні.
Приємно зазначити, що серед 58 інспекторів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, які отримали сертифікат провідного аудитора НАССР був Гавриш Іван Іванович – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Навчання було проведено Проектом, «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», що фінансується ЄС . Основною метою діяльності Проекту є сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.
Подальша діяльність аудиторів системи НАССР є надзвичайно важливою для організації державного контролю за якістю та безпечністю харчових продуктів.
26.02.2018
Отримання сертифікату провідного аудитора НАССР інспектором Херсонського міського управління
22 лютого в м. Києві відбулося вручення сертифікатів провідних аудиторів НАССР представникам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, які успішно завершили трирічне навчання з проведення аудиту харчових підприємств.
Участь у заході взяли заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, керівник проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» Тоні Віл та керівник сектору «Сільське господарство» Представництва ЄС в Україні Крістіан Бен Хелл, Голова Держпродспоживслужби України Володимир Лапа, експерти, які брали участь у навчанні.
Приємно зазначити, що серед 58 інспекторів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, які отримали сертифікат провідного аудитора НАССР був Гавриш Іван Іванович – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Навчання було проведено Проектом, «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», що фінансується ЄС . Основною метою діяльності Проекту є сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.
Подальша діяльність аудиторів системи НАССР є надзвичайно важливою для організації державного контролю за якістю та безпечністю харчових продуктів.