З метою посилення взаємодії та співпраці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області щодо посилення взаємодії з Чорноморським міжрегіональним управлінням Укртрнасбезпеки, Управлінням патрульної поліції м.Херсона, Головним управлінням національної поліції в Херсонській області, на виконання наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 11 грудня 2017 року №1439 «Про залучення до співпраці працівників Головного управління» фахівці Цюрупинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 15.12.2017 приступили до чергування на стаціонарних постах на Миколаївському та Олешківському напрямку.
В ході чергування буде проведено обстеження транспортних засобів при перевезені живих тварин, дотримання перевізником вимог ст.32;37 ЗУ «Про ветеринарну медицину, ЗУ «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин».
При перевезені харчових продуктів – дотримання перевізником вимог ст.44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
15.12.2017
Про залучення до співпраці працівників Цюрупинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області
З метою посилення взаємодії та співпраці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області щодо посилення взаємодії з Чорноморським міжрегіональним управлінням Укртрнасбезпеки, Управлінням патрульної поліції м.Херсона, Головним управлінням національної поліції в Херсонській області, на виконання наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 11 грудня 2017 року №1439 «Про залучення до співпраці працівників Головного управління» фахівці Цюрупинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 15.12.2017 приступили до чергування на стаціонарних постах на Миколаївському та Олешківському напрямку.
В ході чергування буде проведено обстеження транспортних засобів при перевезені живих тварин, дотримання перевізником вимог ст.32;37 ЗУ «Про ветеринарну медицину, ЗУ «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин».
При перевезені харчових продуктів – дотримання перевізником вимог ст.44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».