На виконання доручення Віце-прем’єр міністра України Розенка П. та листа Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 08.11.2017 року з 24 листопада 2017 року проводяться комісійні перевірки закладів системи освіти із залученням фахівців управління Держпродспоживслужби в Чаплинському районі. Проведені перевірки закладів відділу освіти Хрестівської сільської ради: Долинська ЗОШ, Хрестівська ЗОШ, Долинський ясла-садок «Яблунька», Хрестівський ясла-садок «Веселка».
При здійсненні перевірок особлива увага звертається на відповідність закладів вимогам чинного законодавства, створення належних санітарно-гігієнічних умов для перебування, виховання та навчання дітей, дотримання температурного режиму в приміщеннях, забезпечення медичним обслуговуванням.
З метою підвищення якості та ефективності організації харчування у навчальних закладах, керівники закладів забезпечують виконання Інструкції з організації харчування дітей. Постачальники продуктів харчування погоджені з управлінням Держпродспоживслужби в районі. Медичний персонал та керівники навчальних закладів здійснюють постійний контроль за організацією харчування дітей, у тому числі за умовами та термінами зберігання продуктів харчування, технології приготування страв та дотримання норм харчування.
Перевірки триватимуть до 10 грудня 2017 року.
27.11.2017
Про участь у комісійних перевірках дитячих закладів системи освіти
На виконання доручення Віце-прем’єр міністра України Розенка П. та листа Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 08.11.2017 року з 24 листопада 2017 року проводяться комісійні перевірки закладів системи освіти із залученням фахівців управління Держпродспоживслужби в Чаплинському районі. Проведені перевірки закладів відділу освіти Хрестівської сільської ради: Долинська ЗОШ, Хрестівська ЗОШ, Долинський ясла-садок «Яблунька», Хрестівський ясла-садок «Веселка».
При здійсненні перевірок особлива увага звертається на відповідність закладів вимогам чинного законодавства, створення належних санітарно-гігієнічних умов для перебування, виховання та навчання дітей, дотримання температурного режиму в приміщеннях, забезпечення медичним обслуговуванням.
З метою підвищення якості та ефективності організації харчування у навчальних закладах, керівники закладів забезпечують виконання Інструкції з організації харчування дітей. Постачальники продуктів харчування погоджені з управлінням Держпродспоживслужби в районі. Медичний персонал та керівники навчальних закладів здійснюють постійний контроль за організацією харчування дітей, у тому числі за умовами та термінами зберігання продуктів харчування, технології приготування страв та дотримання норм харчування.
Перевірки триватимуть до 10 грудня 2017 року.