03 листопада 2017 року за ініціативи начальника Великолепетиського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Любченко Н.П. в залі засідання відділу освіти Великолепетиської райдержадміністрації відбулося засідання, на якому проведено аналіз постачальників харчової продукції в навчальні заклади району.
По результатам засідання надані рекомендації щодо посилення заходів з організації харчування, а саме: приділяти належну увагу наявності товарно-транспортної накладної, дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявності відповідного пакування та маркування усіх, без виключення, продуктів харчування, в тому числі і м’яса сирого. Також доведені основні вимоги санітарного законодавства до продукції, яка постачається в навчальні заклади та яку заборонено замовляти, приймати та використовувати для приготування страв.
03.11.2017
Аналіз постачальників харчової продукції в навчальні заклади Великолепетиського району
03 листопада 2017 року за ініціативи начальника Великолепетиського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Любченко Н.П. в залі засідання відділу освіти Великолепетиської райдержадміністрації відбулося засідання, на якому проведено аналіз постачальників харчової продукції в навчальні заклади району.
По результатам засідання надані рекомендації щодо посилення заходів з організації харчування, а саме: приділяти належну увагу наявності товарно-транспортної накладної, дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявності відповідного пакування та маркування усіх, без виключення, продуктів харчування, в тому числі і м’яса сирого. Також доведені основні вимоги санітарного законодавства до продукції, яка постачається в навчальні заклади та яку заборонено замовляти, приймати та використовувати для приготування страв.