29.08.2017 року на базі Олешківського районного будинку дитячої та юнацької творчості проведено конференцію директорів навчальних закладів Олешківського району щодо підготовки до навчального 2017-2018 року .
На засіданні виступив начальник Цюрупинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Бабійчук П.М. ознайомив присутніх з листом Держпродспоживслужби від 18.08.2017 №602-121-11/10357 про організацію харчування у навчальних закладах, а саме:
Про необхідність реєстрації потужності операторі ринку харчових продуктів відповідно статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
Погодити перелік постачальників продуктів харчування та продовольчої сировини відповідно п.13 Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах (далі- Порядок);
Погодити примірні двотижневі меню, затверджені керівником закладу, які складаються за віковим групами та до яких включаються страви з урахуванням технологічного обладнання (п.19 Порядку);
Скласти графіки і маршрути постачання продуктів харчування з урахуванням можливості зберігання продуктів (п.13,п.18 Порядку);
Визначити асортимент шкільних буфетів для загальноосвітніх навчальних закладів (п.17 Порядку);
Надати результати проходження медичних оглядів персоналу, який направляється на роботу до закладів;
Отримати документ про проходження гігієнічного навчання персоналу закладу (ст. 26 Закону України «Про захист населення від інфекційних захворювань», ст. 21 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».
30.08.2017
Про участь у конференції директорів навчальних закладів Олешківського району
29.08.2017 року на базі Олешківського районного будинку дитячої та юнацької творчості проведено конференцію директорів навчальних закладів Олешківського району щодо підготовки до навчального 2017-2018 року .
На засіданні виступив начальник Цюрупинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Бабійчук П.М. ознайомив присутніх з листом Держпродспоживслужби від 18.08.2017 №602-121-11/10357 про організацію харчування у навчальних закладах, а саме:
Про необхідність реєстрації потужності операторі ринку харчових продуктів відповідно статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
Погодити перелік постачальників продуктів харчування та продовольчої сировини відповідно п.13 Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах (далі- Порядок);
Погодити примірні двотижневі меню, затверджені керівником закладу, які складаються за віковим групами та до яких включаються страви з урахуванням технологічного обладнання (п.19 Порядку);
Скласти графіки і маршрути постачання продуктів харчування з урахуванням можливості зберігання продуктів (п.13,п.18 Порядку);
Визначити асортимент шкільних буфетів для загальноосвітніх навчальних закладів (п.17 Порядку);
Надати результати проходження медичних оглядів персоналу, який направляється на роботу до закладів;
Отримати документ про проходження гігієнічного навчання персоналу закладу (ст. 26 Закону України «Про захист населення від інфекційних захворювань», ст. 21 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».