Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області взяти участь у семінарі на тему «Впровадження НАССР. Постійне вдосконалення системи харчової безпечності». Організатором заходу являється асоціація «Регіональна туристична організація «Туризм Херсона». На семінарі також були присутні представники ресторанної сфери міста Херсона та Херсонської області.
Учасники ознайомилися з тонкощами по впровадженню системи HACCP (система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок), тa ISO 22000 (серія міжнародних стандартів системи менеджменту в області безпеки харчової продукції) у своїх закладах обслуговування.
Зокрема, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Світлана Петронюк проконсультувала присутніх стосовно основних аспектів системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок.

14.07.2021
Начальник відділу безпечності харчових продуктів ГУ Держпродспоживслужби Херсонщини взяла участь у семінарі по впровадженню НАССР
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області взяти участь у семінарі на тему «Впровадження НАССР. Постійне вдосконалення системи харчової безпечності». Організатором заходу являється асоціація «Регіональна туристична організація «Туризм Херсона». На семінарі також були присутні представники ресторанної сфери міста Херсона та Херсонської області.
Учасники ознайомилися з тонкощами по впровадженню системи HACCP (система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок), тa ISO 22000 (серія міжнародних стандартів системи менеджменту в області безпеки харчової продукції) у своїх закладах обслуговування.
Зокрема, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Світлана Петронюк проконсультувала присутніх стосовно основних аспектів системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок.