12 березня 2021 року відбулася колегія Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області за підсумками роботи за 2020 рік. Участь в її роботі взяли (здебільшого у режимі відеоконференції) начальники районних та міських управлінь, керівники державних районних та міських лікарень ветеринарної медицини, директори міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, Херсонської регіональної державної лабораторії ім. проф. Ценковського Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Також до участі у засіданні колегії долучились керівник Херсонської філії ДП “Агентство з ідентифікації та реєстрації тварин” Валентина Назаренко та кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувачка кафедри інженерії харчового виробництва Херсонського державного аграрно-економічного університету Наталя Новікова.

Відкрила засідання в.о. керівника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталя Клим. Вона наголосила на ролі та значенні фахового і сумлінного виконання співробітниками покладених повноважень. А також окреслила пріоритетні напрямки роботи управління на 2021 рік. А саме: посилення контролю за дотриманням карантинних обмежень суб’єктами господарювання, посилення контролю за якістю та безпечністю харчування дітей у дошкільних та шкільних закладах освіти, а також активна діджиталізація процесів.

Під час колегії були розглянуті результати роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області протягом 2020 року за низкою напрямків.
Зокрема, про результати роботи у сфері захисту споживачів, ринкового нагляду, державного контролю за регульованими цінами, а також здійснених заходах і їх результативності доповів заступник начальника управління захисту споживачів – начальник відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг Олександр Мандра.
Про виконання плану заходів державного контролю (нагляду) у галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та шляхи удосконалення роботи в частині виявлення та вилучення з обігу небезпечних та фальсифікованих харчових продуктів, а також боротьби з осередками захворюваності тварин доповів начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віталій Боярський.

Про розвиток і здобутки лабораторій на території області доповідав член колегії, керівник Херсонської регіональної державної лабораторії ім.. професора Л.С. Ценковського Віталій Дериведмідь.
Щодо санітарного та епідемічного благополуччя населення, роботи щодо контролю за дотриманням карантинних обмежень суб’єктами господарювання розповів присутнім начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тарас Година–Арюпін.
Проаналізована робота в реалізації державної політики в сферах карантину, захисту рослин, насінництва та розсадництва за 2020 рік заступником начальника Управління фітосанітарної безпеки Георгієм Букіним.

Про результати роботи у сфері контролю за регульованими цінами доповідала завідувач відповідного сектору Ольга Шабуняєва.
Окрім того, присутні заслухали інформацію від начальниці Управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності – головного бухгалтера Надії Ладигіної щодо оновлення матеріально-технічної бази Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та його територіальних органів.
Усі озвучені пропозиції та зауваження були внесені до рішення колегії. Також були окреслені основні завдання на перше півріччя поточного року.
Підсумовуючи роботу колегії, в.о. керівника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталя Клим відмітила потужний кадровий потенціал і наголосила, що рух вперед можливий лише за відданої та професійної праці кожного.
12.03.2021
Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області підбило підсумки роботи за 2020 рік
12 березня 2021 року відбулася колегія Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області за підсумками роботи за 2020 рік. Участь в її роботі взяли (здебільшого у режимі відеоконференції) начальники районних та міських управлінь, керівники державних районних та міських лікарень ветеринарної медицини, директори міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, Херсонської регіональної державної лабораторії ім. проф. Ценковського Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Також до участі у засіданні колегії долучились керівник Херсонської філії ДП “Агентство з ідентифікації та реєстрації тварин” Валентина Назаренко та кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувачка кафедри інженерії харчового виробництва Херсонського державного аграрно-економічного університету Наталя Новікова.
Відкрила засідання в.о. керівника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталя Клим. Вона наголосила на ролі та значенні фахового і сумлінного виконання співробітниками покладених повноважень. А також окреслила пріоритетні напрямки роботи управління на 2021 рік. А саме: посилення контролю за дотриманням карантинних обмежень суб’єктами господарювання, посилення контролю за якістю та безпечністю харчування дітей у дошкільних та шкільних закладах освіти, а також активна діджиталізація процесів.
Під час колегії були розглянуті результати роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області протягом 2020 року за низкою напрямків.
Зокрема, про результати роботи у сфері захисту споживачів, ринкового нагляду, державного контролю за регульованими цінами, а також здійснених заходах і їх результативності доповів заступник начальника управління захисту споживачів – начальник відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг Олександр Мандра.
Про виконання плану заходів державного контролю (нагляду) у галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та шляхи удосконалення роботи в частині виявлення та вилучення з обігу небезпечних та фальсифікованих харчових продуктів, а також боротьби з осередками захворюваності тварин доповів начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віталій Боярський.
Про розвиток і здобутки лабораторій на території області доповідав член колегії, керівник Херсонської регіональної державної лабораторії ім.. професора Л.С. Ценковського Віталій Дериведмідь.
Щодо санітарного та епідемічного благополуччя населення, роботи щодо контролю за дотриманням карантинних обмежень суб’єктами господарювання розповів присутнім начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тарас Година–Арюпін.
Проаналізована робота в реалізації державної політики в сферах карантину, захисту рослин, насінництва та розсадництва за 2020 рік заступником начальника Управління фітосанітарної безпеки Георгієм Букіним.
Про результати роботи у сфері контролю за регульованими цінами доповідала завідувач відповідного сектору Ольга Шабуняєва.
Окрім того, присутні заслухали інформацію від начальниці Управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності – головного бухгалтера Надії Ладигіної щодо оновлення матеріально-технічної бази Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та його територіальних органів.
Усі озвучені пропозиції та зауваження були внесені до рішення колегії. Також були окреслені основні завдання на перше півріччя поточного року.
Підсумовуючи роботу колегії, в.о. керівника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталя Клим відмітила потужний кадровий потенціал і наголосила, що рух вперед можливий лише за відданої та професійної праці кожного.