Фахівці Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області прийняли участь в роботі комісії, яка створена відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Нововоронцовської РДА від 14. 08. 2020року № 71.

Під час перевірки готовності закладів освіти району проводилася оцінка санітарно-технічного стану приміщень, готовності до роботи холодильного та технологічного обладнання харчоблоків, забезпеченість їх достатньою кількістю столового та кухонного посуду, устаткуванням, розділковим інвентарем, миючими та дезінфікуючими засобами, ефективності роботи вентиляційної системи закладів, дослідження якості питної води, що використовується в закладах.

Із завідувачами дитячих дошкільних закладів, директорами загальноосвітніх шкіл та працівниками, відповідальними за організацію харчування, проводилися роз’яснювальні бесіди щодо санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання, особистої гігієни персоналу, безпечних та якісних умов зберігання і реалізації продуктів харчування, продовольчої сировини та технології приготування страв, бесіди щодо профілактики гострих кишкових захворювань та профілактики гепатиту А, а також дотримання вимог тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у загальноосвітніх закладах та закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.
За результатами перевірок складені довідки та направлені пропозиції на адресу Нововоронцовського відділу освіти та Нововоронцовської районної державної адміністрації.
20.08.2020
Готовність навчально-виховних закладів Нововоронцовського району до нового навчального 2020-2021 року
Фахівці Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області прийняли участь в роботі комісії, яка створена відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Нововоронцовської РДА від 14. 08. 2020року № 71.
Під час перевірки готовності закладів освіти району проводилася оцінка санітарно-технічного стану приміщень, готовності до роботи холодильного та технологічного обладнання харчоблоків, забезпеченість їх достатньою кількістю столового та кухонного посуду, устаткуванням, розділковим інвентарем, миючими та дезінфікуючими засобами, ефективності роботи вентиляційної системи закладів, дослідження якості питної води, що використовується в закладах.
Із завідувачами дитячих дошкільних закладів, директорами загальноосвітніх шкіл та працівниками, відповідальними за організацію харчування, проводилися роз’яснювальні бесіди щодо санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання, особистої гігієни персоналу, безпечних та якісних умов зберігання і реалізації продуктів харчування, продовольчої сировини та технології приготування страв, бесіди щодо профілактики гострих кишкових захворювань та профілактики гепатиту А, а також дотримання вимог тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у загальноосвітніх закладах та закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.
За результатами перевірок складені довідки та направлені пропозиції на адресу Нововоронцовського відділу освіти та Нововоронцовської районної державної адміністрації.