На сучасному етапі однією з найважливіших передумов зберігання, зміцнення здоров’я підростаючого покоління, запобігання виникненню спалахів інфекційних захворювань та харчових отруєнь є забезпечення якісними, безпечними харчовими продуктами та організація належних умов харчування дітей в освітніх закладах.

21.02.2020 року на базі Високопільської спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступеню «Обдарованість» Херсонської обласної ради за адресою Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провело семінар із здійснення планових заходів державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках заснованих на принципах НАССР. У роботі семінару взяли участь начальники, державні інспектори районних, міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, голова Високопільської районної державної адміністрації, директори освітніх закладів Високопільського району.

У приміщенні харчоблоку, зали для приймання їжі проведений ремонт. Згідно протокольного доручення Голови Херсонської обласної державної адміністрації проведена робота по паспортизації харчоблоку. Впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів.

Питання стану організації харчування в закладах освіти області знаходиться на постійному контролі в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області.

24.02.2020
На базі Високопільської школи-інтернату провели спеціалізований семінар
На сучасному етапі однією з найважливіших передумов зберігання, зміцнення здоров’я підростаючого покоління, запобігання виникненню спалахів інфекційних захворювань та харчових отруєнь є забезпечення якісними, безпечними харчовими продуктами та організація належних умов харчування дітей в освітніх закладах.
21.02.2020 року на базі Високопільської спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступеню «Обдарованість» Херсонської обласної ради за адресою Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провело семінар із здійснення планових заходів державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках заснованих на принципах НАССР. У роботі семінару взяли участь начальники, державні інспектори районних, міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, голова Високопільської районної державної адміністрації, директори освітніх закладів Високопільського району.
У приміщенні харчоблоку, зали для приймання їжі проведений ремонт. Згідно протокольного доручення Голови Херсонської обласної державної адміністрації проведена робота по паспортизації харчоблоку. Впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів.
Питання стану організації харчування в закладах освіти області знаходиться на постійному контролі в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області.