Семінар-тренінг із здійснення планових заходів державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР

На сучасному етапі однією з найважливіших передумов збереження та зміцнення здоров’я підростаючого покоління, запобігання виникненню групових спалахів інфекційних захворювань та харчових отруєнь є достатнє забезпечення якісними та безпечними харчовими продуктами та організація належних і безпечних умов харчування дітей в організованих колективах.

05.12.2019 року Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області  на базі харчоблоку Іванівського ліцею №2 смт.Іванівка  провело семінар-тренінг із здійснення планового заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.У роботі семінару взяли участьначальники, державні інспектори районних управлінь Головного  управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, начальник відділу освіти Іванівської районної ради, директор  Іванівського ліцею №2.

 У приміщенні харчоблоку проведений капітальний ремонт. Згідно  протокольного доручення Голови Херсонської обласної державної адміністрації проведена робота по  паспортизації харчоблоку. Впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів.

Питання стану організації харчування в закладах освіти області знаходиться на постійному контролі в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області.