Впровадження міжнародних правил харчової безпеки HACCP в закладах громадського харчування Каховського району

В приміщенні Будинку культури «Фрунзе», м. Каховка, 21 листопада 2019 року відбувся семінар за ініціативою Херсонської торгово – промислової палати на тему: «Впровадження міжнародних правил харчової безпеки HACCP в закладах громадського харчування», в якому прийняли участь виконуючий обов’язки начальника Каховського районного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та директор Каховської міжрайонної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. На семінар були присутні керівники та відповідальні фахівці закладів громадського харчування (кафе, ресторанів, кав’ярень, пекарень, кондитерських, шкіл та інші) Каховського району.

Під час семінару було обговорено наступні питання:

– Що таке НАССР і як нова система працює в Україні;
– Чому відповідність вимогам НАССР відтепер є обов’язковою;
– Розробка, запровадження та функціонування процедур на принципах системи НАССР;

– Що очікує на тих, хто проігнорує вимоги законодавства.