На підставі річного плану здійснення заходів державного нагляду(контролю) на 2019 рік та наказів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 10.10.2019 року № Н/4147-19 по РСТОВ «Чайка» та № Н/4148-19 по ФОП Сироїжко Д.С. з 18 жовтня по 22 жовтня 2019 року фахівцями Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено планові інспектування рибодобувних підприємств на предмет дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів з використанням засобів відеофіксації.

У ході інспектувань надано рекомендації щодо:
-необхідності проведення досліджень риби згідно з мінімальним переліком відповідно до наказу № 87 від 18.11.2003року;
-дотримання загальних вимог до операторів ринку, які здійснюють первинне виробництво (вилов), та гігієнічних вимог до потужностей, на яких здійснюється оббіг риби;
-розроблення програми-передумови аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.
За результатами інспектувань складено акти та надано приписи щодо усунення виявлених порушень.
22.10.2019
Інспектування рибодобувних підприємств та рибоприймальних пунктів Нововоронцовського району
На підставі річного плану здійснення заходів державного нагляду(контролю) на 2019 рік та наказів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 10.10.2019 року № Н/4147-19 по РСТОВ «Чайка» та № Н/4148-19 по ФОП Сироїжко Д.С. з 18 жовтня по 22 жовтня 2019 року фахівцями Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено планові інспектування рибодобувних підприємств на предмет дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів з використанням засобів відеофіксації.
У ході інспектувань надано рекомендації щодо:
-необхідності проведення досліджень риби згідно з мінімальним переліком відповідно до наказу № 87 від 18.11.2003року;
-дотримання загальних вимог до операторів ринку, які здійснюють первинне виробництво (вилов), та гігієнічних вимог до потужностей, на яких здійснюється оббіг риби;
-розроблення програми-передумови аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.
За результатами інспектувань складено акти та надано приписи щодо усунення виявлених порушень.