Спеціалістами Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено моніторинг та збір інформації в місцях роздрібної торгівлі рибою і продуктами з неї, морепродуктами, а також м’ясом і м’ясопродуктами щодо дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів суб’єктами господарювання.
Охоплено 12 закладів обігу харчових продуктів. У двох випадках виявлені порушення зберігання і простежуваності харчових продуктів та законодавства у сфері прав споживачів.
Наразі підготовлені довідки про проведені дії та ініціюються позапланові інспектування двох суб’єктів господарювання.
22.10.2019
У Голопристанському районі проведено моніторинг закладів роздрібної торгівлі харчовими продуктами
Спеціалістами Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено моніторинг та збір інформації в місцях роздрібної торгівлі рибою і продуктами з неї, морепродуктами, а також м’ясом і м’ясопродуктами щодо дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів суб’єктами господарювання.
Охоплено 12 закладів обігу харчових продуктів. У двох випадках виявлені порушення зберігання і простежуваності харчових продуктів та законодавства у сфері прав споживачів.
Наразі підготовлені довідки про проведені дії та ініціюються позапланові інспектування двох суб’єктів господарювання.