25 вересня 2019 року відбулася зустріч з керівниками відділів освіти, освітніх закладів Білозерського району щодо впровадження системи НАССР.
Під час заходу фахівці Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області ознайомили присутніх з основними положеннями Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.
Було доведено до відома, що на сьогоднішній день система HACCP є необхідною для впровадження, насамперед, в закладах громадського харчування, у тому числі, це поширюється на всі заклади освіти, які надають послуги з харчування. Система HACCP є одним із надійних засобів захисту споживачів харчових продуктів, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів. Вона гарантує безпечність продукції на всьому шляху харчового ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усунути шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва.
Фахівці районного управління Держпродспоживслужби роздали тематичні матеріали, роз`яснювальні листи та відповіли на запитання, які ставилися під час ділового спілкування.
25.09.2019
Зустріч з керівниками відділів освіти, освітніх закладів Білозерського району щодо впровадження системи НАССР
25 вересня 2019 року відбулася зустріч з керівниками відділів освіти, освітніх закладів Білозерського району щодо впровадження системи НАССР.
Під час заходу фахівці Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області ознайомили присутніх з основними положеннями Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.
Було доведено до відома, що на сьогоднішній день система HACCP є необхідною для впровадження, насамперед, в закладах громадського харчування, у тому числі, це поширюється на всі заклади освіти, які надають послуги з харчування. Система HACCP є одним із надійних засобів захисту споживачів харчових продуктів, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів. Вона гарантує безпечність продукції на всьому шляху харчового ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усунути шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва.
Фахівці районного управління Держпродспоживслужби роздали тематичні матеріали, роз`яснювальні листи та відповіли на запитання, які ставилися під час ділового спілкування.