Обстеження закладів з реалізації їжі швидкого вуличного приготування у Нововоронцовському районі

На виконання доручення Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області №24-д від 06.09.2019 року та з метою недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації із захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння, фахівцями Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено збір інформації щодо дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів на потужностях операторів ринку, які реалізують їжу швидкого вуличного приготування на території району.

У рамках заходу обстежено 11 об’єктів громадського харчування. Враховуючи напружену епідемічну ситуацію в країні щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння, в тому числі пов’язані із вживанням їжі швидкого приготування, фахівці Держпродспоживслужби проводять постійну активну санітарно-освітню та роз’яснювальну роботи з операторами ринку харчових продуктів.

Робота з даного напрямку триватиме і надалі.