У приміщенні Нововоронцовської РДА відбулася нарада “День сільського голови” за участю сільських та селищного голів Нововоронцовського району, керівників районних установ та організацій. За ініціативи начальника Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на порядок денний було винесено питання щодо дотримання вимог норм харчування у дитячих закладах району та матеріально-технічного стану харчоблоків, вимог до операторів ринку стосовно забезпечення простежуваності відповідно до статті 22 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вимог до постачальників харчової продукції у навчальні заклади.
Крім того, на розгляд присутніх було винесено питання щодо контролю безпечності та якості питної води за мікробіологічними, органолептичними, фізико-хімічними, санітарно-токсикологічними показниками.

Наголошено на дотриманні Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», а саме: затвердження схем санітарного очищення населених пунктів та впровадження систем роздільного збирання побутових відходів; управління об’єктами житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, транспорту і зв’язку, що перебувають у комунальній власності відповідних територіальних громад, забезпечення їх належного утримання та ефективної експлуатації, необхідного рівня та якості послуг населенню; організація медичного обслуговування та харчування у закладах освіти, культури, фізкультури і спорту, оздоровчих закладах, які належать територіальним громадам або передані їм.
Результатом наради стала координація спільної роботи районних служб, відділів, управлінь райдержадміністрації із представниками місцевого самоврядування.
03.09.2019
“День сільського голови” у Нововоронцовському районі
У приміщенні Нововоронцовської РДА відбулася нарада “День сільського голови” за участю сільських та селищного голів Нововоронцовського району, керівників районних установ та організацій. За ініціативи начальника Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на порядок денний було винесено питання щодо дотримання вимог норм харчування у дитячих закладах району та матеріально-технічного стану харчоблоків, вимог до операторів ринку стосовно забезпечення простежуваності відповідно до статті 22 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вимог до постачальників харчової продукції у навчальні заклади.
Крім того, на розгляд присутніх було винесено питання щодо контролю безпечності та якості питної води за мікробіологічними, органолептичними, фізико-хімічними, санітарно-токсикологічними показниками.
Наголошено на дотриманні Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», а саме: затвердження схем санітарного очищення населених пунктів та впровадження систем роздільного збирання побутових відходів; управління об’єктами житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, транспорту і зв’язку, що перебувають у комунальній власності відповідних територіальних громад, забезпечення їх належного утримання та ефективної експлуатації, необхідного рівня та якості послуг населенню; організація медичного обслуговування та харчування у закладах освіти, культури, фізкультури і спорту, оздоровчих закладах, які належать територіальним громадам або передані їм.
Результатом наради стала координація спільної роботи районних служб, відділів, управлінь райдержадміністрації із представниками місцевого самоврядування.