Час проведення проанансованого на 15.08.2019 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області круглого столу щодо обговорення питань застосування вимог національного законодавства, яке регулює забій тварин та поводження з непереробленими харчовими продуктами тваринного походження і запровадження системи управління безпечності харчових продуктів на забійних підприємствах за принципами НАССР
ПЕРЕНОСИТЬСЯ з 14:00 НА 11:00
Місце проведення заходу: м. Херсон, вул. Перекопська, 17, 2-й поверх, конференц-зала Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Дата проведення: 15.08.2019
Час проведення: 11:00
13.08.2019
ДО УВАГИ!
Час проведення проанансованого на 15.08.2019 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області круглого столу щодо обговорення питань застосування вимог національного законодавства, яке регулює забій тварин та поводження з непереробленими харчовими продуктами тваринного походження і запровадження системи управління безпечності харчових продуктів на забійних підприємствах за принципами НАССР
ПЕРЕНОСИТЬСЯ з 14:00 НА 11:00
Місце проведення заходу: м. Херсон, вул. Перекопська, 17, 2-й поверх, конференц-зала Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Дата проведення: 15.08.2019
Час проведення: 11:00