22 травня 2017 року в конференц-залі навчально-виховного комплексу «Генічеська школа I-III ступенів № 3 – дитячий навчальний заклад», за участю спеціалістів управління Держпродспоживслужби в Генічеському районі, проведено нараду-семінар з питань підготовки таборів з денним перебуванням дітей на базі загальноосвітніх навчальних закладів Генічеського району до роботи в літній період 2017 року з послідуючим прийняттям заліку у персоналу, пов’язаному з організацією харчування.

У доповіді акцентовано увагу на стан підготовки, готовність до відкриття та функціонування закладів оздоровлення та відпочинку.
Нагадано про діючі нормативні документи з питань дитячого харчування, медичного обслуговування, організації лабораторного контролю в закладах оздоровлення та відпочинку.
Звернено увагу на заходах профілактики інфекційних захворювань, пов’язаних з харчуванням дітей, дотриманні гігієнічних вимог утримання приміщень закладів, у тому числі харчоблоків, забезпеченість їх технологічним та холодильним обладнанням, на умовах зберігання та реалізації харчових продуктів, на наявність супровідних документів, які гарантують якість та безпеку продуктів харчування і сировини, обов’язковість проходження медичних оглядів працівниками дитячих закладів до початку функціонування їх, тощо.
Щодо проведення наради-семінару з питань підготовки таборів з денним перебуванням дітей.
22 травня 2017 року в конференц-залі навчально-виховного комплексу «Генічеська школа I-III ступенів № 3 – дитячий навчальний заклад», за участю спеціалістів управління Держпродспоживслужби в Генічеському районі, проведено нараду-семінар з питань підготовки таборів з денним перебуванням дітей на базі загальноосвітніх навчальних закладів Генічеського району до роботи в літній період 2017 року з послідуючим прийняттям заліку у персоналу, пов’язаному з організацією харчування.
У доповіді акцентовано увагу на стан підготовки, готовність до відкриття та функціонування закладів оздоровлення та відпочинку.
Нагадано про діючі нормативні документи з питань дитячого харчування, медичного обслуговування, організації лабораторного контролю в закладах оздоровлення та відпочинку.
Звернено увагу на заходах профілактики інфекційних захворювань, пов’язаних з харчуванням дітей, дотриманні гігієнічних вимог утримання приміщень закладів, у тому числі харчоблоків, забезпеченість їх технологічним та холодильним обладнанням, на умовах зберігання та реалізації харчових продуктів, на наявність супровідних документів, які гарантують якість та безпеку продуктів харчування і сировини, обов’язковість проходження медичних оглядів працівниками дитячих закладів до початку функціонування їх, тощо.