08.04.2019 року за ініціативи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відбудеться засідання круглого столу щодо застосування вимог національного законодавства, яке регулює забій тварин та поводження з непереробленими харчовими продуктами тваринного походження і запровадження системи управління безпечності харчових продуктів на забійних підприємствах за принципами НАССР.
До обговорення актуальних питань запрошуються директори забійних підприємств Херсонської області, начальники районних управлінь Держпродспоживслужби в Херсонській області та офіційні лікарі, які обслуговують забійні підприємства, усі зацікавлені особи.
Місце проведення заходу: м. Херсон, вул. Перекопська, 17, приміщення Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, 2-й поверх, конференц-зала.
Час проведення: 14:00
05.04.2019
На Херсонщині пройде круглий стіл із представниками забійних підприємств області
08.04.2019 року за ініціативи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відбудеться засідання круглого столу щодо застосування вимог національного законодавства, яке регулює забій тварин та поводження з непереробленими харчовими продуктами тваринного походження і запровадження системи управління безпечності харчових продуктів на забійних підприємствах за принципами НАССР.
До обговорення актуальних питань запрошуються директори забійних підприємств Херсонської області, начальники районних управлінь Держпродспоживслужби в Херсонській області та офіційні лікарі, які обслуговують забійні підприємства, усі зацікавлені особи.
Місце проведення заходу: м. Херсон, вул. Перекопська, 17, приміщення Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, 2-й поверх, конференц-зала.
Час проведення: 14:00