28.02.2019 року під головуванням начальника Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області О. Черноуса проведено навчання з постачальниками харчових продуктів у навчальні заклади (школи, ясла-садки). Згідно з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (статті 20,22,23,25,35,37,39,44,50); Наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні» (розділ 11 «Правила оформлення документів на перевезення», розділ 25 «Правила перевезення продукції харчової, м’ясо-молочної та рибної промисловості»); Наказом Міністерства освіти і науки України Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227 основними вимогами до постачальників продуктів для дитячого харчування є: реєстрація потужності (ЕД, реєстрація у державному реєстрі відповідно до наказу 39), наявність супровідних документів ( товарно-транспортної накладної, додаткових документів, експертних висновків лабораторних досліджень), дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявність відповідного пакування та маркування продуктів харчування, дотримання санітарно-гігієнічних вимог щодо автотранспорту, спеціальне маркування автотранспорту, наявність особистих медичних книжок, санітарного одягу, заповнення листа контрольних перевірок температури у кузові авторефрижератора.

В ході зустрічі звернено увагу на умови зберігання та перевезення харчових продуктів та надано рекомендації щодо заповнення товарно-транспортних накладних як основних документів на перевезення вантажів.
01.03.2019
Зустріч з постачальниками харчових продуктів у навчальні заклади Білозерського району
28.02.2019 року під головуванням начальника Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області О. Черноуса проведено навчання з постачальниками харчових продуктів у навчальні заклади (школи, ясла-садки). Згідно з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (статті 20,22,23,25,35,37,39,44,50); Наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні» (розділ 11 «Правила оформлення документів на перевезення», розділ 25 «Правила перевезення продукції харчової, м’ясо-молочної та рибної промисловості»); Наказом Міністерства освіти і науки України Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227 основними вимогами до постачальників продуктів для дитячого харчування є: реєстрація потужності (ЕД, реєстрація у державному реєстрі відповідно до наказу 39), наявність супровідних документів ( товарно-транспортної накладної, додаткових документів, експертних висновків лабораторних досліджень), дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявність відповідного пакування та маркування продуктів харчування, дотримання санітарно-гігієнічних вимог щодо автотранспорту, спеціальне маркування автотранспорту, наявність особистих медичних книжок, санітарного одягу, заповнення листа контрольних перевірок температури у кузові авторефрижератора.
В ході зустрічі звернено увагу на умови зберігання та перевезення харчових продуктів та надано рекомендації щодо заповнення товарно-транспортних накладних як основних документів на перевезення вантажів.