Сьогодні, 30 жовтня 2018 року, під керівництвом начальника відділу освіти, молоді та спорту Бериславської районної державної адміністрації Наталі Стаднік та за участі начальника Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Олександра Розломія проведено нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів.
Під час заходу було обговорено певний перелік питань, в тому числі щодо організації харчування вихованців в закладах дошкільної освіти. Начальник Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Олександр Розломій під час свого виступу перед присутніми керівниками ДНЗ та представниками відділу освіти наголосив на найбільш відповідальних моментах організації харчування в ДНЗ – якості та безпечності страв, що готуються дітям, отже і харчових продуктів. Наголос в цьому питанні було поставлено як на необхідності контролю за умовами зберігання продуктів у закладі, дотриманням технологічних вимог під час приготування страв на харчоблоці, так і на жорсткому контролі за надходженням продуктів харчування та продовольчої сировини від постачальників.

«Продукти харчування мають надходити разом з супровідними документами, які свідчать про їх походження та якість» – на цьому наголошено у Спільному Наказі МОЗ та МОН України №242/329 від 1.06.2005 року «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». Додатково на нараді було розглянуто інші актуальні питання організації харчування дітей у дитячих навчальних закладах Бериславського району.
30.10.2018
Новини з Бериславського району
Сьогодні, 30 жовтня 2018 року, під керівництвом начальника відділу освіти, молоді та спорту Бериславської районної державної адміністрації Наталі Стаднік та за участі начальника Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Олександра Розломія проведено нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів.
Під час заходу було обговорено певний перелік питань, в тому числі щодо організації харчування вихованців в закладах дошкільної освіти. Начальник Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Олександр Розломій під час свого виступу перед присутніми керівниками ДНЗ та представниками відділу освіти наголосив на найбільш відповідальних моментах організації харчування в ДНЗ – якості та безпечності страв, що готуються дітям, отже і харчових продуктів. Наголос в цьому питанні було поставлено як на необхідності контролю за умовами зберігання продуктів у закладі, дотриманням технологічних вимог під час приготування страв на харчоблоці, так і на жорсткому контролі за надходженням продуктів харчування та продовольчої сировини від постачальників.
«Продукти харчування мають надходити разом з супровідними документами, які свідчать про їх походження та якість» – на цьому наголошено у Спільному Наказі МОЗ та МОН України №242/329 від 1.06.2005 року «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». Додатково на нараді було розглянуто інші актуальні питання організації харчування дітей у дитячих навчальних закладах Бериславського району.