Виробнича нарада в Генічеському районі

На базі Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 7 липня 2018 року відбулася виробнича нарада за участі ветеринарних фахівців Генічеської районної державної лікарні та працівників Генічеського районного управління Держпродспоживслужби під головуванням в.о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Грищенка І. та першого заступника голови Генічеської райради Краєвого В.

Нарада розпочалася з поздоровлення присутніх зі святом працівника ветеринарної медицини. Найкращім фахівцям Генічеської районної лікарні ветеринарної медицини Катрань В. та Комаренко В. були вручені відзнаки від Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та пам’ятні подарунки від асоціації ветеринарних фахівців Генічеського району.

                           

Начальник Генічеського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області Сорокін В. ознайомив присутніх з підсумками роботи за перше півріччя та другий квартал 2018 року, санітарний напрямок роботи управління, зокрема в літній період, доповів про співпрацю з органами місцевої влади та окреслив подальші шляхи вдосконалення служби.

Наприкінці зустрічі перший заступник голови Генічеської райради Краєвий В. наголосив на вагомій значимості ветеринарної служби та Держпродспоживслужби для нашого регіону, висловив готовність до подальшої співпраці з боку місцевої влади та допомоги в фінансуванні протиепізоотичних заходів в межах чинного Законодавства.

Наступного дня на сесії Генічеської районної ради була прийнята Програма «По забезпеченню епізоотичного благополуччя на території Генічеського району на 2018-2021 роки», реалізація якої становить 384,4 тис.грн.