Увага, фейк

Херсонське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спростовує інформацію деяких інтернет-видань щодо «подарунка тушки свині без документів під час карантину» директору Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради. http://khersonline.net/novosti/proisshestviya/115290-hersonskomu-vysshemu-uchilischu-podarili-svinuyu-tushu.html  https://khersondaily.com/news/ne-smotrja-na-achs-na-hersonschine-suh-prinjal-v-kachestve-podarka-dlja-uchilischa-svinuju-tushu

Дане питання було відпрацьовано Херсонським міським управлінням ГУ ДПСС в Херсонській області. В результаті, на підставі підтверджуючих документів, які були надані на запит управління, встановлено, що це не «свиня», а яловичина в полутушах І категорії, вагою 160 кг.

                                     

Звертаємо увагу, деякі інтернет-видання оприлюднюють інформацію не з власних джерел, а ту, що надана користувачами соціальних мереж (фейсбук), некоректно її трактуючи та додаючи до неї власні висновки та домисли, що, в результаті, створює неправдиву інформацію. Вважаємо, що таким виданням варто більш виважено ставитися до подібних публікацій.