Стихійний смітник у центрі Херсона ліквідовано

Враховуючи інформацію, оприлюднену 3.10.2018 року в інтернет-виданні (Херсонские факты«Херсонцы жалуются на мусор в центре города») щодо стихійного смітника у центрі міста по вулиці Маяковського, поблизу Центрального ринку, посадовими особами Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області вжито оперативних заходів реагування.

4.10.2018 року з виходом на місце за адресою вул. Маяковського,17 встановлено відсутність сміття поблизу сміттєвих контейнерів. Як з’ясувалося, напередодні відповідними особами було проведено благоустрій даної території, внаслідок чого стихійний смітник ліквідовано.

Також, 4.10.2018 року за ініціативи керівника Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведена робоча зустріч з начальником Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона Херсонської міської ради щодо обговорення питання розробки покрокового плану спільних дій із запобігання виникнення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ в місті.

Робота в даному напрямку триває.