Семінар-нарада з ключових елементів безпеки харчових продуктів у місті Херсоні

26.04.2018 року у великому залі Херсонської міської ради під головуванням в. о. начальника Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Малахової М. А., відбувся семінар-нарада із директорами ринків, представниками підприємств торгівлі, ресторанного господарства міста Херсона.

Обговорені питання змін законодавства України стосовно вимог до харчових продуктів, виконання Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (№1602), акцентована увага про набрання чинності від 4 квітня 2018 року Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» (№2042).

Також було звернуто увагу на найбільш актуальні наразі питання, які стосуються розробки програм передумов та запровадження системи контролю безпечності харчових продуктів заснованої на приципах НАССР.

У заході взяли участь представники 72 операторів ринку міста Херсона. А це свідчить про значну зацікавленість до актуальність питань, які були порушені під час семінару-наради.

Фахівці Херсонського міського управління завжди готові надати консультації з питань дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів за адресою: вул. Гагаріна, 84, м. Херсон; телефони: 32-19-64, 32-19-65.